WIMPERGROEISERUM.nl

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een lijst met veelgestelde vragen die we ontvangen over ons wimperserum.
Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Stel ons dan je vragen via het contactformulier of via de e-mail. We zullen deze pagina continu bijwerken.

Hoe het wimperserum te gebruiken?

Verwijder alle make-up en zorg ervoor dat de huid schoon en droog is. Breng tweemaal daags een dunne laag aan op elk ooglid. Breng het serum net boven de wimperlijn (1-3 mm) aan, zorg er voor dat je de serum niet in je ogen krijgt. Het zal vervolgens in je huid wegzakken en je haarzakjes stimuleren. Laat het een minuut of twee drogen voordat je make-up, crèmes of lotion gebruikt. lees meer

Hoe lang gaat een serum mee?

Eén serum moet 3-5 maanden meegaan bij normaal dagelijks gebruik, afhankelijk van hoeveel je toepast. Onthoud dat een dunne laag op elk ooglid per keer voldoende is. Wanneer je de gewenste lengte hebt bereikt, kun je het 2-4 keer per week toepassen om ze lang en vol te behouden.

Wanneer zie ik resultaten?

De resultaten zijn gemiddeld binnen 3-8 weken zichtbaar,  dit kan natuurlijk van persoon tot persoon verschillen. Het hangt er van af in welke fase van de groeicyclus je wimpers zich bevonden toen je het serum begon te gebruiken. Sommigen zien de resultaten al na een week, maar de meeste mensen binnen zes weken. We weten dat wachten frustrerend kan zijn, maar het effect moet altijd komen. We raden altijd aan om het wimperserum stelselmatig te blijven gebruiken, ook als je na 8 weken nog geen resultaten hebt gezien.

Wat gebeurt er als ik stop met het gebruik van Wimpergroeiserum.nl?

Het effect is niet permanent. Onze wimpers volgen een groeicyclus die ongeveer drie maanden duurt, daarna vallen ze uit om vervolgens weer opnieuw aan te groeien (gemiddeld verliezen we 1-4 wimpers per dag). Het serum geeft je wimpers een boost wanneer ze zich in de groeifase van de groeicyclus bevinden. Wanneer je stopt met het gebruik van het serum en je groeicyclus eindigt, zul je merken dat je wimpers weer de eigen dikte en lengte aannemen.

Kan ik het op mijn onderste wimpers gebruiken?

Je kunt het serum op je onderste wimpers gebruiken. Breng het aan op een schone én droge huid net onder de wimperlijn (1-3 mm). Laat het een minuut of twee intrekken en drogen voordat je crèmes, lotions of make-up aanbrengt. Het serum dat op de applicator zit, is voldoende voor zowel boven- als onderwimpers.

Ik heb geen antwoord gekregen op de e-mail die ik je heb gestuurd

We proberen je e-mail binnen 24 uur te beantwoorden met ondersteuning. Onze antwoorden lijken echter vaak in je spam-map terecht te komen, waardoor het lijkt alsof we niet hebben geantwoord. Dit is ontzettend frustrerend, omdat we een zo goed en snel mogelijke service willen bieden. Vergeet dus niet om je spam-map te controleren!

Zijn foto's van klanten gefotoshopt?

We tonen uitsluitend echte resultaten en het effect dat wordt bereikt door ons product. Geen stockfoto’s. Geen retoucheren. Alle afbeeldingen die we delen, worden ons toegestuurd door klanten die hun resultaten willen delen. Ze hebben allemaal toestemming gegeven om hun foto’s / video’s te delen. Soms delen we afbeeldingen / video’s van een klant die toevallig een openbaar profiel hebben. Bij onze grotere samenwerkingsverbanden hebben de profielen de post altijd gemarkeerd als ‘Advertentie’ of ‘Gesponsord’.

Mijn vriendin ontving een serum gratis. Kan ik er ook één krijgen?

We ontvangen graag afbeeldingen die het wimpergroeiserum.nl-effect laten zien! Als je een bijdrage levert met goede foto’s van je resultaten – of video’s waarin je vertelt over je ervaring met wimpergroeiserum.nl – sturen we je graag een nieuw serum gratis toe, als we toestemming krijgen om dit op onze kanalen te delen. meer informatie

Hoe werkt het wimperserum?

Ons wimperserum bevat peptiden (Myristoyl Pentapeptide-17) en Capixyl, die de productie van keratine stimuleren. Dit zorgt ervoor dat de haarzakjes langere en sterkere wimpers produceren. Je zult ook ervaren dat inactieve haarzakjes haartjes gaan produceren, waardoor je wimpers voller lijken.

Zijn er bijwerkingen?

Het serum verhoogt de bloedstroom naar het gebied waar het wordt aangebracht. Als je meer aanbrengt dan aanbevolen, kunt je wat roodheid ervaren die wordt veroorzaakt door de verhoogde bloedstroom. Dit is niet gevaarlijk en verdwijnt binnen een paar dagen. Als het niet verdwijnt, raden we je aan even te pauzeren. Je kunt ook een pleistertest op je arm doen om te zien of je mogelijk allergisch bent voor een van de bestanddelen in het serum.

Wie kan het wimpergroeiserum.nl Serum gebruiken?

Het product is geschikt voor iedereen die dikkere, vollere en langere wimpers / wenkbrauwen wil. Mensen die allergisch zijn of een zeer gevoelige huid hebben, wordt aangeraden om een pleistertest uit te voeren voordat het serum op het ooglid wordt aangebracht. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd onder strikte voorschriften van de EU Cosmetica richtlijn en de FDA, en het heeft een PH-waarde dicht bij water.

Is het serum getest op dieren?

Nee, onze serums zijn niet getest op dieren en 100% dierproefvrij.

Kunnen zwangere en borstvoeding gevende vrouwen het serum gebruiken?

Om ethische redenen zijn de serums niet getest op kwetsbare groepen, zoals zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, mensen jonger dan 18 jaar of mensen die door een periode van chemo therapie gaan. Daarom kunnen we het deze groepen niet aanbevelen. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd onder strikte regelgeving door de EU Cosmetica richtlijn en de FDA.

Nog niet helemaal duidelijk?

Wij zijn hier om te helpen